Ennakkotiedote

ENNAKKOTIEDOTE

 

Hanna-Marie Interiors Oy ja Sisustusarkkitehti Anna Autio yhdistävät voimansa alkuvuodesta 2021, jolloin Anna Autio siirtyy Hanna-Marie Interiors Oy:n pienosakkaaksi. Yhdistymisen johdosta yhtiön nimi tulee muuttumaan. Uusi nimi on INNER sisustusarkkitehdit Oy.

Nimenmuutos tai osakeanti eivät tule vaikuttamaan yrityksen juridisiin tietoihin, kuten Y-tunnukseen (3000610-4), pankkiyhteyksiin, voimassa oleviin sopimuksiin tai yhteisiin projekteihimme.

Yhteyshenkilömme ja suunnittelijat käynnissä olevissa projekteissa säilyvät ennallaan. Myös palvelut ja toimintamallit jatkuvat kuten tähänkin saakka. Yhdistymisen johdosta pystymme palvelemaan teitä entistä osaavammalla joukolla, joustavammin ja monipuolisemmin.

Hanna-Marie ja Anna pelaavat saumattomasti yhteen vuosien yhteisellä suunnittelukokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. He ovat toteuttaneet laajoja ja pieniä tilahankkeita yhdessä alihankkijoina ja kumppaneina. Vuosien varrella suunnitteluprosessi on hioutunut napakaksi, kustannustehokkaaksi ja luovaksi paketiksi, jota kutsutaan jatkossa Inneriksi. Sähköpostiosoitteemme tulevat päivittymään, ja uudet yhteystietomme alla. Vanhat yhteystietomme uudelleen ohjataan ja saat meidät kiinni toistaiseksi kummastakin sähköpostiosoitteesta.

Ilmoitamme nimenmuutoksen voimaantulosta virallisen vahvistuksen jälkeen. Lisää tietoja Anna Aution osaamisesta ja referensseistä osoitteessa: www.annaautio.fi

 

Me uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja tavoitteenamme on aina tuoda lisäarvoa kaikille asiakkaillemme palvelun laajuudesta riippumatta. Nyt haluamme alkaa luomaan yhteistä lennokasta tarinaa, jossa sinunkin projektisi on mukana.

Hanna-Marie Naukkarinen
toimitusjohtaja