Vanha Räikkä

Vanha Räikkä

Kulttuuritaloksi kunnostettu Ylöjärven kaupungin omistama Vanha Räikkä remontoitiin vuosien 2018-19 aikana. Vastasimme sisustussuunnittelusta, kalustekilpailutuksista, hankinnoista sekä tilojen somistuksesta. Monikäyttöiset tilat toivat haasteita kalustukselle.

Tavoitteena oli luoda moderni, käytännöllinen, mutta samalla vanhaa kunnoittava kalustus vanhaan, täysin kunnostettuun, hirsitaloon. Omaleimaiset paperitapetit loivat pohjan eri tilojen tunnelmalle, joita jalostimme kalustuksella ja tekstiilisuunnittelun avulla. Olimme tiiviisti mukana kokoamassa sisustusta ja tilojen somistusta avajaisiin. Paljon mielenkiintoa herättäneet tilat ovat saaneet paljon kehuja ja tarkoituksena on lisätä suositun kahvilan asiakaspaikkoja.

TIEDOT:
• Koko: 480 m2
• Valmistunut: 09/2019
• Asiakas: Ylöjärven Kaupunki
• Sijainti: Ylöjärvi

  • /