RAVINTOLA HOLVI

RAVINTOLA HOLVI

RAVINTOLA HOLVI

Tampereen Seudun Osuuspankin henkilöstöravintola Holvi koki kevään 2020 aikana suuren visuaalisen muutoksen. Tavoitteena oli päivittää sisustus viihtyisämmäksi, parantaa toiminnallisuutta sekä nopeuttaa ja tehostaa henkilökunnan lounastaukoa.

Suunnittelussa panostimme toiminnalliseen muutokseen sekä ravintola-asiakkaiden että henkilökunnan osalta. Loimme monipuolisempia tarjoilulinjastoja sekä uudistimme astianpalautuksen samalla kun loimme palvelumuotoilun avulla kokonaan uuden palvelupolun ravintolaan. Viihtyisyyttä paransimme suunnittelemalla ensisijaisesti ravintolaa, emme henkilöstöruokalaa. Panostimme verhoiltuihin materiaaleihin, valaistukseen sekä äänimaailmaan akustiikan osalta. Loimme erilaisia istuinalueita erityyppisille ruokailijoille ja otimme huomioon lounastilaisuuksien lisäksi muuntojoustavilla kalustuksilla erityyliset tapahtumat, joita salissa järjestetään.

Visuaaliselta ilmeeltään ravintolasali on uudistunut moderniksi, rakennuksen aikakaudesta inspiroituneena. Merkittävä toiminnallisuuden muutos on nopeuttanut lounastajien taukoa ja jättänyt heille enemmän aikaa virkistymiseen ja keskusteluun kollegoiden kanssa. Viehättävät valaisimet luovat lämpöä ja verhot sekä akustiikkateokset seinällä lisäävät viihtyisyyttä entisestään.

Tila- ja sisustussuunnittelu sekä palvelumuotoilu: HM Interiors Oy
Valokuvat: Okko Sorma, Design Underlined

TIEDOT:
• Koko: 180m²
• Valmistunut: 7/2020
• Asiakas: Tampereen Seudun Osuuspankki
• Sijainti: Tampere

  • /