Palvelut

PALVELUT

Toteutamme kokonaisvaltaisesti ja tyylikkäästi asiakkaan projektit joustavalla palvelukokonaisuudella ja ammattitaidolla.

Palvelumme perustukset

1

Ihminen ja tavoite

2

Tila ja arkkitehtuuri

3

Toiminnallisuus ja visuaalisuus

4

Terävä kommunikointi

5

Vaivaton toteutus

Toimintamallien kartoituksesta toteutukseen

 

Muuttuvat toimintamallit, tilojen kehittäminen tai profiilin nostaminen erilaisissa ympäristöissä vaativat usein monen asiantuntijan apua. Meidän osaamisemme on tilojen konsepti-, sisustusarkkitehti- ja opastesuunnittelussa.

Autamme kartoittamaan hankkeen eri osapuolten tarpeita ja konsultoimme mitä tilallisia ja visuaalisia haasteita tai osa-alueita tulee ottaa huomioon muutosta tehdessä. Luonnos- ja kartoitusvaiheen jälkeen suunnittelemme tilat ja luomme materiaalin toteutusta ja kilpailutusta varten. Toteutusvaiheessa tilaamme ja kilpailutamme materiaalit ja tarvikkeet sekä kommunikoimme terävästi eri toimijoiden välillä. Pyrimme omalta osaltamme rakentamaan projektin mahdollisimman vaivattomaksi tilaajalle.

Katso esimerkkejä suunnittelemistamme kohteista

Kaikille avoimet tilat

 

Onnistuneet ja toimivat kaikille avoimet tilat ottavat huomioon useat käyttäjäryhmät ja henkilökunnan. Materiaalivalinnat, tilasuunnitelma ja opasteet ovat merkittävä osa toiminnallisuutta. Tämän lisäksi visuaalisuus ja tunnelma vaikuttavat tilakokemukseen. Ongelmanratkaisu on meille luontaista ja se on visuaalisuuden lisäksi luovuutemme perusta.

Katso esimerkkejä suunnittelemistamme kohteista

Työympäristöt

 

Jokaisen yrityksen toimitilat ovat osa yrityksen imagoa. Jokainen vieras, työntekijä ja työnhakija näkee tilat ja päivittää mielipidettä yrityksestä nettisivujen ja tapaamiensa henkilöiden jälkeen. Me autamme luomaan yrityksen strategian ja imagon mukaiset toimitilat. Jatkamme yrityksen brändi-ilmettä ja visuaalista konseptia unohtamatta työntekijöiden ja eri tyyppisten työtehtävien vaatimuksia. Kartoitamme huolellisesti tarpeet ja luomme niistä toiveidenne pohjalta suunnitelmat visuaalisesti näyttävistä ja tarkoituksenmukaisista toimitiloista.

Katso esimerkkejä suunnittelemistamme kohteista

Kodit

 

Toteutamme laajojen yksityisten hankkeiden lisäksi myös pienempiä kodin tai loma-asuntojen suunnitelmia. Teemme laadukasta suunnittelua jokaisen budjettiin sopivalla tavalla ja käytämme luotettavia kontakteja projektien toteutuksissa. Vahvuuksiamme on kokonaisvaltainen suunnittelu ja asiakkaan ajan vapauttava tuotteiden ja tarvikkeiden kilpailutus sekä toteutuksen valvonta.

Palvelukokonaisuus koostuu aina asiakkaan ja projektin tarpeista. Laajimmillaan kokonaisuus on luonnosvaiheen, suunnitteluvaiheen ja toteutusvaiheen kokonaisuus, jossa asiakas suunnitteluvaiheen jälkeen kommunikoi kanssamme ja kohde valmistuu sovittuna ajankohtana sovitulla budjetilla.

Katso esimerkkejä suunnittelemistamme kohteista