Palvelut

PALVELUT

Toteutamme projektisi intohimolla, laadukkaasti ja ammattitaidolla. Räätälöidään sinun tarpeisiisi joustava palvelukokonaisuus.

Merkityksellistä ja tavoitteellista sisustusarkkitehtuuria

 

Kun tavoitteenasi on tilojen kehittäminen, asiakaskokemuksen parantaminen, ihmisen hyvinvointi tai konseptikehitys, me autamme. Nostetaan yhdessä liiketoimintasi uudelle tasolle. Kaikki projektimme lähtevät liikkeelle ihmisistä, tavoitteista ja yhteisestä tahtotilasta luoda merkityksellistä rakennettua ympäristöä. Toimintamme keskiössä on todellisen lisäarvon tuottaminen sisustusarkkitehtuurin keinoin.

Palvelumme perustukset

1

Ihminen ja tavoite

2

Tila ja arkkitehtuuri

3

Toiminnallisuus ja visuaalisuus

4

Terävä kommunikointi

5

Vaivaton toteutus

Kaikille avoimet tilat

 

Tilojen toimivuus, visuaalisuus ja tunnelma vaikuttavat asiakkaiden tilakokemukseen. Viihtyisät ja toimivat tilat ottavat huomioon useat käyttäjä- ja asiakasryhmät sekä vahvistavat yrityksen tai instanssin viestiä. Luomme brändi-ilmettä vahvistavan visuaalisen konseptin, jossa materiaalivalinnat, toiminnallisuus, tilasuunnitelma ja opasteet ovat merkittävä osa viestiä. Tavoitteenamme on luoda toimivia ja elämyksellisiä tiloja.

3D visualisoinnit – tarvekartoitus – asiakaskyselyt – visuaalinen konseptisuunnittelu – opasteet ja grafiikka – tunnelmamuotoilu – palvelumuotoilu – käyttäjäpolku – tilasuunnittelu – kalustesuunnittelu – valaistusuunnittelu

Työympäristöt

 

Viihtyisät ja tarkoituksenmukaiset toimitilat vaikuttavat jokaisen käyttäjän tekemiseen ja mielikuvaan yrityksestä. Me autamme luomaan yrityksen strategian ja imagon mukaiset toimitilat. Kartoitamme huolellisesti yrityksesi tarpeet ja haasteet tehokkaasti ja räätälöidysti henkilöstön määrästä riippumatta. Kartoituksen pohjalta tarjoamme juuri teidän tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja ja luomme suunnitelmat toimivista ja viihtyisistä toimitiloista. Olemme mukana hankkeessa myös toteutusvaiheessa aina käyttöönottoon saakka ja olemme tukemassa muutosjohtamista uusien tilojen osalta. Tavoitteenamme on tuoda lisäarvoa yrityksesi tai organisaatiosi liiketoiminnalle.

Tilasuunnittelu – muutosjohtaminen – käyttäjätapaamiset – työpajat – henkilöstökysely – pelisääntötyöpaja – työympäristökysely – työntekijäprofiilit – tilankäytön mittaus – akustiikkasuunnittelu – valaistusuunnittelu – kalustesuunnittelu – työympäristökonsepti – sisustussuunnittelu – väri- ja materiaalisuunnittelu – tekstiilisuunnittelu

Kodit

 

Toteutamme laajojen yksityisten hankkeiden lisäksi myös pienempiä kodin tai loma-asuntojen suunnitelmia. Teemme laadukasta suunnittelua jokaisen budjettiin sopivalla tavalla ja käytämme luotettavia kontakteja projektien toteutuksissa. Vahvuuksiamme on kokonaisvaltainen suunnittelu ja asiakkaan ajan vapauttava tuotteiden ja tarvikkeiden kilpailutus sekä toteutuksen valvonta.

Palvelukokonaisuus koostuu aina asiakkaan ja projektin tarpeista. Laajimmillaan kokonaisuus on luonnosvaiheen, suunnitteluvaiheen ja toteutusvaiheen kokonaisuus, jossa asiakas suunnitteluvaiheen jälkeen kommunikoi kanssamme ja kohde valmistuu sovittuna ajankohtana sovitulla budjetilla.

Sisustussuunnittelu – 3D visualisoinnit – väri- ja materiaalisuunnittelu – tekstiilisuunnittelu – valaistussuunnittelu – kalustesuunnittelu – projektijohtaminen – kilpailutus – ohjeistus – talotekniikan yhteensovitukset – budjetointi – tilaukset

Esimerkkejä asiakkaistamme

Tampereen seudun Osuuspankki

Are Oy

Pirte työterveys ja lääkärikeskus

Silverbucket Oy

RH-Entertainment Oy

Café Aamurusko Ky

Ab Gustav Paulig Oy

Nokian Raskaat Renkaat Oy

Ylöjärven kaupunki

Ollikaisen Hirsirakenne Oy

Ahti Invest Oy

Nokian kaupunki

Juvenes Oy

Ståhlberg Kahvilat Oy

Leonidas Oy

JPJ-Wood Oy

Tampereen kaupunki