Meistä

MEISTÄ

Haluaisitko tietää meistä lisää? Kurkkaa alas ja lue tarinamme.

Kohteet
0
valmistunutta kohdetta
Neliot
0
tuhatta suunniteltua neliötä
Kirjasto
0
neliötä materiaalikirjastoa
Yrittäjänä
0
vuotta alan yrittäjänä

Keitä me olemme?

 

Olemme tamperelainen sisustusarkkitehtitoimisto. Alun perin vuonna 2013 perustettu yritys koki vuonna 2019 sekä yritysmuodon että nimen muutoksen Hanna-Marie Interiors Oy:ksi. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, mutta teemme projekteja myös Suomen rajojen ulkopuolella. Toimistomme on osa luovan alan yrittäjien ja arkkitehtien kollektiivia. Yhdessä tekeminen on meille tärkeää, se on paitsi tehokasta myös hauskaa ja antoisaa.

Olemme nälkäinen ja kunnianhimoinen suunnittelutoimisto. Meillä on vahva näkemys ja periksiantamaton asenne. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja tavoitteenamme on aina tuoda lisäarvoa asiakkaalle projektin laajuudesta riippumatta. Me ymmärrämme visuaalisuuden ja liiketalouden yhdistämisen ja vahvistamme asiakkaidemme kilpailukykyä.

Tarjoamme asiantuntevaa apua rakennuttajille kaiken kokoisiin hankkeisiin. Yhdistämme rakenteet, kalusteet, valon ja värit toimivaksi kokonaisuudeksi ja luomme tiloihin tunnelmaa valaistuksen sekä käytännöllisten ratkaisujen avulla. Toimimme riippumattomina suunnittelijoina aina asiakkaan ja projektin ehdoilla. Toiveet, tarpeet ja haasteet muuttuvat käsissämme asiakkaan näköisiksi, kokonaisvaltaisiksi tiloiksi.

Tästä meidät tunnetaan

TARKOITUKSENMUKAISET TILAT

Suunnittelumme lähtee aina toiminnallisuudesta ja tilan käyttökokemus ohjaa meitä visuaalisiin ratkaisuihin. Tavoitteenamme on suunnitella pitkäikäisiä tilaratkaisuja, joissa huomioidaan tilojen muuntojoustavuus.
TOTEUTUKSEN YMMÄRRYS

Meillä on poikkeuksellisen vahva ymmärrys rakentamisesta. Pääsemme kustannustehokkaaseen lopputulokseen, kun otamme huomioon visuaalisuuden ja toiminnallisuuden lisäksi myös toteutuksen.
PROJEKTIJOHTAMINEN

Pyrimme osaltamme helpottamaan asiakkaan taakkaa projektissa. Hoidamme tarvekartoituksen, käyttäjäkontaktoinnit, budjetoinnin, kilpailutuksen, tilaukset, aikataulutuksen, valvonnan ja raportoinnin.
KORKEALAATUINEN SUUNNITTELU

Suhtaudumme jokaiseen projektiin intohimolla ja valttimme on laadukas, kustannukset huomioiva suunnittelu ja loppuun saakka hiotut ratkaisut.

Suunnittelutiimi

Hanna-Marie Naukkarinen

sisustusarkkitehti SIO, luova johtaja
sisustussuunnittelija
040 551 3587
suunnittelu@hanna-marie.fi

Marika Rauhamäki

sisustussuunnittelija
040 156 5780
marika.rauhamaki@hanna-marie.fi

Niko Huttunen

suunnittelija
050 345 6700
niko.huttunen@hanna-marie.fi

Anna Autio

sisustusarkkitehti, kumppani
044 340 7474
anna.autio@hanna-marie.fi
www.annaautio.fi

”Onnistuneet ja toimivat tilat ottavat huomioon kaikki käyttäjäryhmät.
Tilasuunnitelma, materiaalivalinnat ja kalusteet ovat merkittävä osa toiminnallisuutta.
Tämän lisäksi visuaalisuus ja tunnelma vaikuttavat positiiviseen tilakokemukseen.
Ongelmanratkaisu on meille luontaista ja se on visuaalisuuden lisäksi
luovuutemme perusta.