Yritys

Sisustusarkkitehdin palvelut kattavat asiakkaan tarpeista ja toiveista riippuen konsultointia, tila- ja kalustesuunnittelua, toteutussuunnittelun ja kilpailutuksen sekä työmaa-aikaisen suunnitelmien valvonnan. Tarjoan palveluita Design Square –nimellä yritysten ja kotien tarpeisiin. Joustava ja ammattitaitoinen sisustusarkkitehtitoimisto toimii pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

Yksityiset kodit

Viihtyisä ja toimiva koti saa rentoutumaan ja arjen sujumaan. Suunnittelun lähtökohtana ovat aina asiakkaan toiveet ja tarpeet. Räätälöity palvelukokonaisuus voi kattaa koko remontin tai uuden kodin suunnittelun tilajaosta pintamateriaaleihin, valaistuksesta tekstiileihin.

Toimistot ja toimitilat

Hyvin suunnitellussa tilassa työntekeminen sujuu joustavasti ja työntekijöiden viihtyvyys kasvaa. Merkittäviä parannuksia työviihtyvyyteen saadaan aikaan kalustejärjestystä miettimällä ja akustiikkaa parantamalla, työnteon tehokkuus nousee esimerkiksi valaistuksella.

Myymälät, kahvilat ja ravintolat

Työympäristö ja yritysilme ovat oleellinen osa menestyvää liiketoimintaa, erityinen ja miellyttävä tila muistetaan siinä missä ystävällinen palvelukin. Taitavasti suunniteltu tila on toimiva, lisää työntekijöiden viihtyvyyttä ja houkuttelee uusia asiakkaita. Parhaimmillaan asiakas kokee elämyksen.